Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av kontakt med såväl erfarna seniora jurister som mindre erfarna biträdande jurister och praktikanter som har ett intresse för och vill jobba med de gröna näringarna. Välkommen med en ansökan bestående av personligt brev och CV till Caroline Nilsson på caroline@argum.se

 

Argum AB söker juriststudent med intresse för ekonomisk familjerätt och skatterätt för praktik under höstterminen 2022

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder Sveriges jord- och skogsägare juridisk och ekonomisk rådgivning. Byrån är ledande inom sitt verksamhetsområde och har ett brett samarbete med andra inom sin bransch. Byrån har fyra kontor med sammanlagt åtta jurister.

För höstterminen 2022 söker Argum nu praktikanter med intresse av ekonomisk familjerätt och skatterätt till kontoret i Örebro. Praktiken kan genomföras på hel- eller deltid. Det finns även möjlighet att genomföra hela eller delar av praktiken på kontoret i Stockholm eller Linköping.

Som praktikant får du en inblick i det praktiska arbetet på byrån. Du får bland annat hjälpa byråns jurister att upprätta diverse olika juridiska handlingar såsom gåvoavtal, arvskiften och testamenten, göra rättsutredningar samt biträda med administrativa uppgifter.

Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös. Det är även meriterande om du har erfarenhet eller intresse av förvaltning av lantbruksegendomar eller familjeföretag.

Skicka in din ansökan till Linda Alenius på linda.alenius@argum.se. Ansökan ska bestå av CV och personligt brev.

Tillsättning sker löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.