Argum AB söker juriststudent med intresse för ekonomisk familjerätt och skatterätt för praktik under 2020

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder Sveriges jord- och skogsägare juridisk och ekonomisk rådgivning. Byrån är ledande inom sitt verksamhetsområde och har ett brett samarbete inom sin bransch. Byrån har fyra kontor med sammanlagt sju jurister, varav tre på kontoret i Stockholm. Övriga kontor finns i Göteborg, Örebro och Finspång.

För vårterminen respektive höstterminen 2020 söker Argum nu praktikanter med intresse av ekonomisk familjerätt och skatterätt till kontoret i Stockholm. Det finns även möjlighet att genomföra hela eller delar av praktiken på kontoret i Örebro.

Som praktikant får du en inblick i det praktiska arbetet på byrån. Du får bland annat hjälpa byråns jurister att upprätta diverse olika juridiska handlingar såsom gåvoavtal, arvskiften och testamenten, göra rättsutredningar samt biträda med administrativa uppgifter.

Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös. Det är även meriterande om du har erfarenhet eller intresse av förvaltning av lantbruksegendomar eller familjeföretag.

Skicka in din ansökan till Caroline Nilsson på caroline@argum.se.
Ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.


Tillsättning sker löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Fredrik Lind på 08-670 65 43 eller fredrik.lind@argum.se.