Argum AB söker biträdande jurister/paralegal eller administratörer till Linköping och Stockholm

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder Sveriges jord- och skogsägare juridisk och ekonomisk rådgivning. Byrån är ledande inom sitt verksamhetsområde och har ett brett samarbete med andra inom sin bransch. Byrån har fyra kontor med sammanlagt sju jurister.

För placering i Linköping och placering i Stockholm söker Argum nu två medarbetare med intresse för juridik och ekonomi. Rollen innefattar administrativa uppgifter av olika slag, men även bokföring och kundkontakt.

Som medarbetare kommer du få ett varierande arbete och en inblick i det praktiska arbetet på byrån. Du får bland annat hjälpa byråns jurister att upprätta diverse olika juridiska handlingar såsom gåvoavtal, arvskiften och testamenten, göra rättsutredningar samt biträda med ekonomiska och administrativa uppgifter.

Som person är du strukturerad, driven och prestigelös. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bokföring, juridiskt arbete och/eller förvaltning av lantbruksegendomar eller familjeföretag.

Du är en person som gillar en omväxlande vardag och har en god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Du är också intresserad av att lära dig nya saker och nya arbetssätt.

Dina kvalifikationer:

  • Du har juristexamen, paralegalutbildning, ekonomexamen eller annan motsvarande utbildning.
  • Några års erfarenhet av juridiskt arbete och/eller ekonomiskt arbete på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning.
  • Tidigare erfarenhet av konsultroll eller erfarenhet inom serviceyrke är meriterande.

Vi hoppas att du tycker att det här verkar spännande, och att du återkommer till oss med din ansökan.

Placering: Linköping/Stockholm
Tillsättning: Omgående, enligt överenskommelse

Låter det här intressant?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! Intervjuer kommer ske löpande. Har du frågor kring tjänsten får du gärna höra av dig till Marie Kuronen Lund på Marie.Kuronen@argum.se eller 070 – 64 84 052 eller Fredrik Lind på Fredrik.Lind@argum.se eller 070 - 865 46 40.


Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av kontakt med såväl erfarna seniora jurister som mindre erfarna biträdande jurister som har ett intresse för och vill jobba med de gröna näringarna. Vi tar även löpande emot juriststudenter för praktik. Välkommen med en ansökan bestående av personligt brev och CV till Caroline Nilsson på caroline@argum.se